REFERENTIES.

Urbanjngl.com

Tom Coolen

"Qua boekhouding een aantal jaar geleden van Excel naar Moneybird gegaan en gelukkig ook direct met Peter in contact gekomen. Dat heeft mij persoonlijk en de organisatie heel erg geholpen om de focus op andere zaken dan de boekhouding te kunnen en mogen leggen. Inmiddels meerdere shops (Shopify), marketplaces (Bol, Etsy, Amazon) en payment providers samen met Peter gekoppeld aan Moneybird wat het allemaal erg overzichtelijk maakt"

Scherm­afbeelding 2023-08-06 om 15.52.46.png

Knitco

Bram Knuever

“Ik vond het zeer lastig om mijn administratie uit handen te geven. Het moest dan toch gebeuren, want ik merkte wel dat ik geen tijd had om alles zelf uit te zoeken als startende ondernemer. Toen ik Peter vond heeft hij mijn hele administratie in Moneybird gezet (ik kwam van e-boekhouden), daarbij heeft hij al mijn fouten rechtgezet en dat waren er redelijk veel. Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen wanneer ik vragen heb of iets fout doe. Dat is erg fijn natuurlijk, want ik vind het fijn om in ieder geval te snappen wat er gebeurt in mijn administratie. Soms weet Peter ook niet precies hoe het zit (of wilt hij gewoon extra secuur zijn), dan zoekt hij het even uit en binnen een paar uur is het vaak gepiept. Ik vind het prettig om snel te kunnen schakelen en om dit ook met je boekhouder te kunnen doen is erg prettig. Hierbij is de communicatie altijd vlot en helder.”

Scherm­afbeelding 2023-08-06 om 15.46.22.png

Byont Ventures B.V

Jasper Verbeet

“Peter helpt ons nu bijna anderhalf jaar met zowel de zowel de boekhouding als de salaris administratie en dat doet hij fantastisch. Zowel op professioneel vlak als persoonlijk vlak is het heel fijn samenwerken. Alles is netjes bijgewerkt, hij neemt ons mee in zijn denkwijze en we hebben meermaals wekelijks contact via Whatsapp. Al met al top dus!”